DywanyNowościpromocjeMoje kontoKoszykOpinie klientówPropozycje dywanówKontakt
Szukaj
dostępne [ zaawansowane ]
Twój koszyk

Przedmiotów: 0
English French German Spain Italian
Logowanie

zarejestruj

Kategorie


Wyszukaj dywan
Styl:

Rozmiar:

Kształt:

Kolor dominujący:

Rodzaj:

Producent:

Cena:

Nazwa:


pokaż tylko dostępne



Masz pytania?
Sklep internetowy, Hurtownia, Magazyn główny

ul. M. Curie-Skłodowskiej 89A
87-100 Toruń

tel stacj. (+48) 56 675 70 32
tel kom. (+48) 518 131 955
tel kom. (+48) 518 55 63 46
tel kom. (+48) 506 99 47 99

godziny otwarcia:
pon-piątek 8-16
e-mail: info@slicznedywany.pl



We Speak English
We ship worldwide - contact us to check shipping costs
Oferujemy klasyczne i nowoczesne dywany w atrakacyjnych cenach. Dywany do każdego wnętrza - slicznedywany.pl - Zapraszamy!
Opinie naszych klientów
Dodał(a): Ilona Sienkiewicz-Cieśla (Warszawa)
2015-09-25 21:35:28
Produkt: Dywan Tygrys ALFA

Witam, zamówiłam dwa dywaniki tygrys i jeden z lwem, są super, przesyłka błyskawiczna, bez problemów, serdecznie polecam wszystkim sklep
Dodał(a): Małgorzata Trzepizur (Wołczyn)
2015-09-23 16:33:04
Produkt: Dywan 03 Grey Orange FANTAZJA

Fachowa obsługa,szybka realizacja.Z produktu jestem bardzo zadowolona.Serdecznie polecam.
Dodał(a): katarzyna kaminska (grantham)
2015-09-22 16:43:37
Produkt: Dywan Ter Turku Funky

piekny
Dodał(a): Agnieszka (Rimini)
2015-09-18 08:50:32
Produkt: Dywan Butterfly Lila KIDS

Dywan jest prześliczny , dużo ładniejszy niz na zdjęciach, moja córeczka 3 letnia jest zachwycona. Ja osobiście polecam ten sklep wszystkim ponieważ jest bardzo duzy wybór , obsługa klienta jest fantastyczna, bardzo profesjonalna , dywany sa zapakowane bardzo starannie i bardzo szybka dostawa. Polecam dywan a przede wszystkim sklep
Dodał(a): Darek
2015-09-14 23:16:50
Produkt: Dywan 11 Grey Red FANTAZJA

pełne zadowolenie z transakcji sprzedający podchodzi poważnie do kupującego (zostałem poinformowany o dostępności ) DYWAN 11 GREY RED FANTAZJA bardzo ładny , zdjęcia doskonale pokazują kolory,cena okazyjna a dostawa błyskawiczna .
Dodał(a): Barbara (warszawa)
2015-09-13 23:26:00
Produkt: Dywan Standard Spinel Cynamon

Dywan piękny, ładniejszy niż na zdjęciach
Dodał(a): Andrzej (Miedzyrzecz)
2015-09-11 15:29:28
Produkt: Dywan Liść ALFA

Bardzo dziękuje Paniom, zwłaszcza Pani Marzenie za miły kontakt, również telefoniczny oraz ekspresową przesyłkę. Opinia o towarze będzie możliwa po jakimś okresie użytkowania, mam nadzieję, że pozytywna. Pierwsze wrażenie pozytywne.
Dodał(a): Danuta Tyburska (Rypin)
2015-08-17 09:30:43
Produkt:

Dywan Aquarius -- fantastyczny !!!! ( zamówiłam dwa małe do jednego pokoju i pięknie go "ożywiły" ). Obsługa sklepu sympatyczna i profesjonalna. Mimo, że jednego z dywaników nie było w sklepie , został sprowadzony od producenta i przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie. Był to mój pierwszy kontakt z Państwa sklepem, ale na pewno nie ostatni. Pozdrawiam D. Tyburska
Dodał(a): Krystyna Filiciak (Wieliczka)
2015-08-02 20:23:27
Produkt: Dywan Jazzy Basic Cream Koło

Szybka dostawa. Dywan zgodny z opisem, tani a dobrej jakości. Gorąco polecam ten sklep.
Dodał(a): Jan (Lipusz)
2015-07-31 11:13:41
Produkt:

Dywan jest piękny,dostawa super szybka,miły kontakt,polecam.
Dodał(a): Danuta
2015-07-14 19:50:47
Produkt: Dywan Alazebra Czerń Biel ALFA

Super obsługa, szybka dostawa ,piękny dywan. Firmę należy polecać wszystkim. Dziękuję
Dodał(a): Marianna Waszkiewicz (Pisz)
2015-05-21 23:20:45
Produkt: union jack navy

bardzo szybka dostawa, bardzo ladne dywany, goraco polecam.
Dodał(a): Kamila Choina (Domaniów)
2015-05-18 21:46:48
Produkt: Dywan Sunset Brąz Krem ALFA

Dywan wygląda świetnie a przesyłka idealnie na czas. Polecam ten sklep.
Dodał(a): Piotr Marianna (Warszawa)
2015-05-11 16:59:12
Produkt: union jack navy

Szybka przesyłka dywan bardzo ładny mamy go już z 2 lata i jest jak nowy łatwo się odkurza jaśli ktoś szuka dywanów to polecamy :)
Dodał(a): Paweł
2015-04-30 11:18:03
Produkt: Dywan American Flag ALFA

Dywan bardzo ładny, zgodny ze zdjęciem , przesyłka expresowa- polecam
Napisz opinię Dalej